fbpx
Vi skaper skiglede for fremtidens alpinstjerner

OM FESTIVALEN

Alpinfestivalen er en årlig festival arrangert på SNØ i starten av sesongen, for U12 årsgruppen. I 2021 vil det si aktive barn født i 2010 og 2011.

Det blir en helg med kvalitetstrening, flere renn og masse moro. Barna blir delt i 4 grupper etter kjønn og alder og vil trene/ konkurrere innad i deres respektive gruppe. Vi stiller med gruppeledere og trenere. Det legges opp til ett SL kortstaursrenn og ett Superslalomrenn (GS reglement, satt med kortest mulig avstand) hvor SL ski anbefales.

Det er Ready Alpin sammen med SNØ som er teknisk arrangør.
Det vil være fokus på positive opplevelser, høy kvalitet og variasjon på treningene, morsomme renn med premie til alle, samt kåring av årets Alpinprins og Alpinprinsesse hver årsklasse.

På grunn av Covid-19 tiltak begrenses årets festival til 40 barn pr år/kjønn, dvs kun 160 plasser totalt. Det er laget en egen smittevernplan som kan leses i sin helhet under Covid-19 fanen på startsiden.

SNØ er en fantastisk arena for trening hele året under stabile forhold. Det er ca 5 minus grader inne i snøsonen, så det er viktig å kle seg godt. Det er isete forhold i racetraseen, så det er svært viktig med skarpe kanter på skiene for at barna skal få best mulig opplevelse.

Under festivalen er det lagt opp noen treningstider hvor det står «valgt aktivitet»
Her kan barna velge mellom Isklatring, introkurs i freeski, skiøvelser med instruktør, barmark eller ta seg en god pause.
Etter rennet på lørdag blir det skidisco! Vi skrur av det vanlige lyset i snøsonen og kjører discolys og DJ inne i hallen fra 18 til 19! Dette tror vi barna vil syns er kult!

Alle får premie på begge renn, med pokal til 1,2,3 plass. Alpinprins og Alpinprinsesse kåres i hver årsklasse ut ifra sammenlagt resultat etter to renn. Ved poenglikhet vektlegges tidsdifferanse.
Se program for detaljert informasjon om innhold

Sett deg på venteliste Vi tar kontakt hvis vi får ledige plasser. Legg igjen e-postadressen din og løperens navn.